Hjem
Open Recipes

Laktosefri pesto-pasta

Open recipes

Open recipes

Laktosefri pesto-pasta

40 minutter totalt

Hvis du har laktoseintoleranse, vet du hvor vanskelig det kan være å finne en deilig pastarett som ikke inneholder laktose. Men frykt ikke, for denne laktosefrie oppskriften på pasta med pesto er her for å redde dagen! Denne pastaretten er laget med en hjemmelaget laktosefri pestosaus og er fullpakket med smak og næringstoffer. Så finn frem ingrediensene dine og gjør deg klar til å nyte et deilig og mettende måltid som ikke får deg til å føle deg ukomfortabel.

Collections

Collections

Open Recipes

Verden blir mer inkluderende. Mat bør også det. Flere "Open Recipes" kommer snart.

Ingredienser

Porsjoner 4

320 g Barilla® Spaghetti No.5
30 g basilikum
15 g pinjekjerner
1 hvitløksfedd
200 ml extra virgin olivenolje
60 g revet laktosefri Parmigiano Reggiano-ost
40 g revet laktosefri Pecorino-ost
etter smak salt og sort pepper

Disclaimer

Personer med allergier eller spesifikke diettbehov bør vertifisere at ingrediensene de bruker i oppskriftene samsvarer med deres behov

Fremgangsmåte

Step 1

For å tilberede pesto alla genovese, bland pinjekjernene og hvitløken i en blender. Tilsett de vaskede og tørkede basilikumbladene, salt etter smak, to isbiter for å bevare den grønne fargen og extra virgin olivenolje, uten å slå av blenderen. Tilsett revet Parmigiano Reggiano- og Pecorino-ost og justér konsistensen ved å tilsette mer olivenolje hvis det er nødvendig.

Step 2

Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, til den blir al dente. Hell deretter av vannet, men spar litt til senere.

Step 3

Bland inn pestoen og, hvis den virker for tykk, spe på med litt av pastaens kokevann før servering.

Passive cooking

Visste du at du kan koke pasta med opptil 80% lavere utslipp? Prøv Passive Cooking, en innovativ metode som innebærer å bruke restvarmen fra oppkokt vann for å koke pasta, og eliminere behovet for konstant koking og overvåking. Resultatet er en mer bærekraftig, energieffektiv og tidsbesparende måte å tilberede pasta på.

Tips

Avslutningsvis er denne laktosefrie oppskriften på pasta med pesto et deilig og sunt alternativ for de som ser etter et laktosefritt alternativ. Kombinasjonen av fersk basilikum, hvitløk, pinjekjerner og olivenolje skaper en smakfull og aromatisk pestosaus som passer perfekt sammen med Barilla®-pasta. Denne oppskriften er enkel å lage, og kan tilpasses etter smakspreferansene dine. Enten du er ute etter en rask hverdagsmiddag eller en rett for å imponere gjestene dine, vil denne laktosefrie oppskriften på pasta med pesto garantert falle i smak. Prøv det og nyt et deilig og næringsrikt måltid uten laktoserelatert ubehag.

Spaghetti No. 5

Det tar bare 10 minutter å fortelle hva du føler for de du er glad i. Et enkelt tegn på kjærlighet fortalt med den mest berømte pastaformen i hele verden.

Spaghetti er den mest populære pastaformen i Italia; navnet kommer fra det italienske ordet spaghi, som betyr "ledningslengder". Spaghetti pasta stammer fra Sør-Italia og brukes ofte sammen med tomatsauser, friske grønnsaker eller fisk.

Barilla Spaghetti fås i to forskjellige pakningsstørrelser; 500 g og 1 kg.

  • Cook time 10 min
Se produkt